Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ochotnický spolek KOZA byl založen v září r.2003. Jsme sdružení nadšených ochotníku z Kozojed a dalekého okolí. Při prvních setkání, kdy se začal klubat náš prvotní kus (viz. Pohádka o nepovedených vánocích) se nás scházelo kolem 10 lidí a s každou další zkouškou přibývalo vící a více nadšenců.
 Začátky byly pro nás těžké, neměli jsme žádné vlastní prostory ke zkoušení, žádné zkušenosti s divadlem. První zkoušky probíhali na Obecním úřadě, kde jsme měli k dispozici zasedací místnost a naše první představení se konalo v místních hotelu "Na závisti".
 Veškeré kostýmy a kulisy jsme vyráběli podomácku, každý dal ruku k dílu, kdo co uměl a mohl.
 Nakonec se nám podařilo dát dohromady spolek nadšenců, který čítá cca 25 lidí, věkové rozpětí 6-50 let, což nám umožňuje rozličnost rolí a her.
 Z Obecního úřadu jsme se přestěhovali do místní sokolovny, kterou jsme zrenovovali na malé divadélko ( viz. DIVADLO).
 Kromě divadelních her se věnujeme také dětem, pro které připravuje různé kulturní akce pro zábavu i poučení. Máme radost, že můžeme pro naše děti a mládež vytvořit prostředí a možnosti využití volného času.

Hoří..

František Pokorný Hanka Breburdová Karel Polesný Marek Králík Ondra Kňourek Pavlína Jeřábková Petr Klokočník Petra Krutská Radka Marková Silvie Vichová
Tak to jsme také my, někteří členové a také dětští členové našeho divadla
František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný František Pokorný